Vi laver bryllupskage efter ønske

Skal I giftes? Hos Kaj’s bageri laver vi bryllupskager lige efter jeres ønsker.

Vi ved, hvor vigtig jeres store dag er og derfor sørger vi for at levere et perfekt stykke arbejde til jer, når vi står for at levere jeres bryllupskage.

Vores bageri er beliggende i Sønderborg, hvorfor vi særligt har mange kunder fra Gråsten og Als, men vi laver jer gerne en flot bryllupskage, uanset hvor I kommer fra.

Traditionelle og unikke kager

Hvad enten I ønsker en traditionel eller unik bryllupskage, kan vi lave det. Mulighederne er mange og vi kan lave det meste inden for smag, form og udtryk. Kun fantasien sætter grænser.

Vi kan lave alt fra luftige, lette sommerkager med lækre bær til de delikate men tunge og bastante chokoladekager – det er helt op til jer.

Vi lægger en stor ære i at lave en unik og personlig bryllupskage, som passer lige præcis til jer og jeres bryllup. Derfor lytter vi meget gerne til jeres ønsker og ideer, ligesom vi kan supplere med vores mangeårige erfaring. Vi ved, hvad der fungerer, hvilke smagsvarianter der passer sammen, og hvad der skal til for at gøre kagen til en succes.

Få et tilbud på bryllupskage

Lad os sammen tage en snak om jeres ønsker og behov, så vi kan strikke et godt tilbud sammen. Kontakt os gerne allerede i dag på telefon 74 46 73 62 eller kom ind forbi vores bagerbutik og lad os høre om jeres tanker og ideer til den perfekte bryllupskage.

Vi gør venligst opmærksom på, at vi skal have bestillingen af jeres bryllupskage senest en måned før den store dag.

​Skal vi bage for dig?

Skal I holde bryllup, fødselsdag eller en anden begivenhed, hvor I ønsker jer en flot kage specielt til lejligheden, så lad os hjælpe dig med det!​ Skriv til os i dag.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmainformation

CVR:

31577195

Email: ​​info@kajsbageri.dk

Adresseinformation

Kaj's Bageri

Stationsgade 27

​6400 Sønderborg​​

Tlf.: 74 46 ​73 62​

Åbningstider:

Mandag - fredag: 06.00 - 16.00

Lørdag - søndag: 06.00 - 14.00

Adresseinformation

Kaj's Bageri

Storegade 5
​6310 Broager

Tlf.: 22 10 00 22

Åbningstider:

Mandag - fredag: 06.30 - 16.00

Lørdag - søndag: 06.30 - 14.00