Morgenbrød med Manitoba mel

Start den perfekte morgen med lækkert morgenbrød – hvad enten du sidder i firmabilen på vej på job eller nyder søndagen med familien derhjemme. Hos Kaj’s Bageri i Sønderborg og Broager bager vi dagligt frisk morgenbrød, franskbrød og kager. Vi har mange gæster fra nærområderne, for eksempel Gråsten og Als.

I flere af vores morgenbrød bruger vi en helt særlig slags mel, som vi importerer hele vejen fra Canada. Det hedder Manitoba mel. Det er kraftigt hvedemel, der har et højt proteinindhold og dermed gør dejene ekstra elastiske, ligesom det fremmer smagen i brødet. Manitoba mel optager meget vand og har en lang liggetid, hvilket gør, at brødet får en dejlig smag, et blødt indre og en sprød skorpe – perfekt til dit lune morgenbrød!

I vores bageri laver vi ingen ”papbrød”, men går højt op i kvalitet og smagsoplevelse. Vi står 100 % inde for kvaliteten og laver alt morgenbrød fra bunden med de bedste råvarer. Der bliver konstant arbejdet på at udvikle nye og spændende opskrifter samt kombinere de eksisterende. Det kan for eksempel være ved at tilsætte grød (perlebyg, havregryn, brændenælde, tranebær, æble) eller inddampet øl i dejen. På denne måde giver vi vores kunder helt nye og unikke smagsoplevelser.

Vores morgenbrød dufter og smager himmelsk

Der kommer masser af nye og spændende produkter, og i butikken byder vi på smagsprøver. Derudover tager vi os gerne god tid til at fortælle historien om bagværket og morgenbrødet. Kvalitet, produktudvikling og høj service skal være det fundament, som Kaj’s Bageri skal klare sig på – også i fremtiden.

Vi bestræber os altid på at gøre din morgenmad så god som muligt. Og hvad er bedre end at starte dagen med lækkert, lunt, velduftende og nybagt morgenbrød i den højeste kvalitet? Vi står klar hver morgen.

Kig forbi til friskbagt brød

Du er velkommen til at ringe til os på telefon 74 46 73 62 (Stationsgade - Sønderborg), 74 48 68 04 (Dybbølgade - Sønderborg) eller 22 10 00 22 (Storegade - Broager). Det kan du gøre, hvis du for eksempel ønsker yderligere oplysninger om vores specielle mel eller vores morgenbrød generelt. 

Alternativt kan du også skrive til vores e-mail info@kajsbageri.dk eller kigge forbi et af bagerierne, hvis du ønsker en smagsprøve. Vi ser frem til at servicere dig.

​Skal vi bage for dig?

Skal I holde bryllup, fødselsdag eller en anden begivenhed, hvor I ønsker jer en flot kage specielt til lejligheden, så lad os hjælpe dig med det!​ Skriv til os i dag.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmainformation

CVR:

31577195

Email: ​​info@kajsbageri.dk

Adresseinformation

Kaj's Bageri

Stationsgade 27

​6400 Sønderborg​​

Tlf.: 74 46 ​73 62​

Åbningstider:

Mandag - fredag: 06.00 - 16.00

Lørdag - søndag: 06.00 - 14.00

Adresseinformation

Kaj's Bageri

Storegade 5
​6310 Broager

Tlf.: 22 10 00 22

Åbningstider:

Mandag - fredag: 06.30 - 16.00

Lørdag - søndag: 06.30 - 14.00