Kagemand og andre festlige kager

Kaj’s Bageri i Sønderborg er din ekspert inden for kager til enhver lejlighed, hvad enten du ønsker en kagemand til børnefødselsdagen, en delikat festlagkage til en stor rund fødselsdag, en personlig udformet kage til studenterfesten.

Uanset hvilken type kage og hvilken anledning, kan vi levere en appetitlig, lækker og unik festkage efter dine ønsker og behov.

Du kan se et udvalg af kagemænd og andre delikatesser, vi tidligere har kreeret herunder, og find inspiration til netop din lagkage.

Sukkerprint og personlige detaljer

Hos Kaj’s Bageri laver vi altid kagemand, festlagkage og andre kagetyper ud fra dine personlige ønsker. Vi kan eksempelvis skrive navn på kagen eller lægge billede på printet i sukkerprint, ligesom vi kan lave en helt unik form, der matcher den givne lejlighed.

Har du ikke selv den gode ide til smag, udseende og udformning, hjælper vi dig naturligvis på vej med input og rådgivning.

Den populære kagemand

Den klassiske kagemand er stadigvæk den dag i dag en af de mest populære kager at servere til din fødselsdag. Vores kagemand er meget populær og er et sikkert hit til din fødselsdagsfest – hvad enten du fylder fem eller 50 år.

Vi har bagt kagemænd og kagekoner i mange år og kan lave dem i mange forskelige udformninger, hvis du ønsker noget mere unikt end blot den klassiske. Vi lægger på toppen af din kagemand, og du kan vælge imellem den klassiske kagemand af wienerbrødsdej eller en brunsvigerkagemand, eller en i vandbakkelse-dej, som også er populær og smager rigtig skønt.

Kontakt os gerne på telefon 74 46 73 62 for en snak om dine ønsker til en lækker kagemand eller anden kagetype til din næste fest eller fødselsdag. Husk, at vi skal have bestillingen senest to dage før, så vi kan nå at lave den.

​Skal vi bage for dig?

Skal I holde bryllup, fødselsdag eller en anden begivenhed, hvor I ønsker jer en flot kage specielt til lejligheden, så lad os hjælpe dig med det!​ Skriv til os i dag.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmainformation

CVR:

31577195

Email: bagerbest@hotmail.com

Adresseinformation

Kaj's Bageri

Stationsgade 27

​6400 Sønderborg​​

Tlf.: 74 46 ​73 62​

Åbningstider:

Mandag - fredag: 06.00 - 16.00

Lørdag - søndag: 06.00 - 12.00

Adresseinformation

Kaj's Bageri

Dybbølgade 17
​6400 Sønderborg

Tlf.: 74 48 68 04

Åbningstider:

Mandag - søndag: 06.30 - 12.00​

Adresseinformation

Kaj's Bageri

Storegade 5
​6310 Broager

Tlf.: 22 10 00 22

Åbningstider:

Mandag - fredag: 06.30 - 16.00

Lørdag - søndag: 06.30 - 14.00