Morgenbrød med Manitoba mel

Start den perfekte morgen med et lækkert morgenbrød, hvad enten du sidder i firmabilen på vej på job eller nyder søndagen med familien derhjemme. Hos Kaj’s Bageri i Sønderborg bager vi dagligt friskbagt morgenbrød, franskbrød og kager.

Vi bruger Manitoba mel til vores morgenbrød

Hos Kaj’s Bageri laver vi ingen ”papbrød” men går højt op i kvalitet og smagsoplevelse. Vi står 100% inde for kvaliteten og laver alt morgenbrød fra bunden af med de bedste råvarer. Der bliver konstant arbejdet på at udvikle nye spændende opskrifter og kombinere de eksisterende. Ved eksempelvis at tilsætte grød (perlebyg, havregryn, brændenælde, tranebær, æble) eller inddampet øl i dejen, giver vi vores kunder helt nye og unikke smagsoplevelser.

I flere af vores morgenbrød bruger vi også en helt speciel slags mel, som vi importerer hele vejen fra Canada; kaldet Manitoba mel. Det er kraftigt hvedemel, der har et højt proteinindhold og dermed gør dejene ekstra elastiske, ligesom det fremmer smagen i brødet. Manitoba mel optager meget vand og har en lang liggetid, hvilket gør, at brødet får en rigtig dejlig smag, et blødt indre og en sprød skorpe. Perfekt til dit lune morgenbrød.

Vores morgenbrød dufter og smager himmelsk

Der kommer masser af nye og spændende produkter, og i butikken byder vi på smagsprøver og god tid til at fortælle historien om bagværket og morgenbrødet. Kvalitet, produktudvikling, og høj service skal være det fundament, som Kaj’s bageri skal klare sig på – også i fremtiden.

Derfor lægger vi stor vægt på kvaliteten og smagen i vores morgenbrød, og vi bestræber os på at gøre din morgen så god som muligt - Og hvad er bedre end at starte dagen med lækkert, lunt, duftende og nybagt morgenbrød i den højeste kvalitet?

Vi står klar hver morgen.

Du er velkommen til at ringe til bageriet på telefon 74 46 73 62, hvis du ønsker yderligere oplysninger om vores specielle mel eller vores morgenbrød generelt.​

​Skal vi bage for dig?

Skal I holde bryllup, fødselsdag eller en anden begivenhed, hvor I ønsker jer en flot kage specielt til lejligheden, så lad os hjælpe dig med det!​ Skriv til os i dag.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmainformation

CVR:

31577195

Email: bagerbest@hotmail.com

Adresseinformation

Kaj's Bageri

Stationsgade 27

​6400 Sønderborg​​

Tlf.: 74 46 ​73 62​

Åbningstider:

Mandag - fredag: 06.00 - 16.00

Lørdag - søndag: 06.00 - 12.00

Adresseinformation

Kaj's Bageri

Dybbølgade 17
​6400 Sønderborg

Tlf.: 74 48 68 04

Åbningstider:

Mandag - søndag: 06.30 - 12.00​

Adresseinformation

Kaj's Bageri

Storegade 5
​6310 Broager

Tlf.: 22 10 00 22

Åbningstider:

Mandag - fredag: 06.30 - 16.00

Lørdag - søndag: 06.30 - 14.00